El lot de material esportiu del TGN arriba al Senegal!

By
Updated: maig 30, 2023

El TGN Bàsquet Club fa uns mesos va col·laborar amb la Fundació privada Esport Solidari Internacional: una entitat formada per persones que creuen fermament en la importància de l’esport per ajudar a nens, nenes i joves que viuen en situacions precàries i marginals.

L’entitat Lila va fer una donació de material esportiu: pantalons, samarretes, pilotes de bàsquet, motxilles, dessuadores i jaquetes de temporades anteriors amb l’objectiu de poder ajudar a joves del continent africà.

I uns mesos després de l’enviament de material, juntament amb la coordinació i la comunicació constant amb membres de l’ONG d’Esport Solidari Internacional, podem anunciar públicament, que ja ha arribat el lot de l’entitat Lila a Rufisque (Senegal). A continuació, adjuntem unes quantes imatges -facilitades des de l’ONG- dels joves amb la roba esportiva del club. 

🗣️ Sr. Josep Mª Adam | President del TGN Bàsquet Club 

Des del TGN Bàsquet Club donem molta importància a l’àmbit social a part de l’esportiu. Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar amb l’ONG Esport Internacional amb la finalitat principal d’ajudar aquests nois i noies que tant ho necessiten i a més, donem presència el club a escala internacional.”

🗣️ Sr. Josep Maldonado:President Esport Solidari Internacional

Vull agraïr a tots els membres que formen part del TGN Bàsquet (jugadors, entrenadors, directius i aficionats) per ser un club solidari, GRÀCIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *