Obertes les inscripcions pel Campus Ranas, a Calpe (Alacant)

By
Updated: febrer 26, 2024

Com ja ve sent habitual, el TGN Bàsquet i el Campus Ranas de Calpe uneixen forces per oferir una nova edició del campus d’estiu que no podreu rebutjar.

Del 30 de juny al 5 de juliol, els jugadors i jugadores del TGN, d’entre 6 i 18 anys, podran gaudir d’una setmana a Calpe, Alacant. L’aventura comença a Tarragona, on un autocar amb monitors els portarà fins la ciutat alacantina. Allà s’allotjaran en una residencia que es troba molt a prop de la platja i de les instal·lacions esportives, amb tres poliesportius i vuit pistes exteriors. El bàsquet i la diversió serà, durant sis dies, l’única prioritat dels nois i noies. Faran activitats de tot tipus, des de tecnificacions o tallers de tir, fins a competicions de 3×3 i 5×5 per les tardes. Però també hi haurà temps per a fer altres activitats lúdiques per les nits, excursions per la zona… El cos tècnic que acompanyarà en tot moment els nois i noies es compondrà per entrenadors de la casa.

L’empresa Sport Events té +25 anys d’experiència en el món dels campus esportius. Han passat per les seves mans molts jugadors famosos, el més rellevant i que segur que tots coneixeu és Luka Doncic. També han passat un gran nombre d’entrenadors d’ACB i de la FEB.

Ja pots fer la teva inscripció amb el formulari següent.

INSCRIPCIÓ i informació Campus Calpe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *