Primer entrenament de la pretemporada pel nou projecte del TGN Bàsquet

By
Updated: agost 17, 2015

El nou projecte del TGN Bàsquet ha començat a rodar aquesta tarda. Jugadores del sènior A i del sènior B que jugaran a Copa Catalunya i Primera Catalana respectivament, s’han entrenat a les ordres de l’entrenador Albert del Rey. La sessió ha estat eminentment física en un inici i ha estat Aleix Bordas qui s’ha encarregat de la posada a punt de les noies. Aquest és el primer entrenament a un mes vista del primer partit de lliga, que es disputarà el 20 de setembre a la pista del Grup Barna.

Actualment, la plantilla del sènior A del TGN Bàsquet la formen les bases Laura Pascual i Analía Casado, les alers Laia López, Laura Tierno, Núria i Laura Vilamajor i les pivots Ona Fort i Clàudia Vadillo. En els pròxims dies, el cos tècnic del club lila pretén tancar el fitxatge d’una altra pivot que aporti solidesa en el joc interior a l’equip. En la sessió preparatòria també hi van participar les jugadores del sènior B que actualment el formen les bases Sandra Pascual i Anna Garcia, l’escorta Marina Piñol, les alers Marina Vidal, Laura López i Júlia Robledo i les pivots Anna Pocino, Núria Maluenda, Júlia Gómez, Jasmina i Sara Martínez.

El sènior A ja té marcats els partits amistosos de pretemporada. Així, a banda del Torneig de Santa Tecla que organitza el TGN Bàsquet el 12 i 13 de setembre, el primer equip jugarà l’1 de setembre a la pista del Morell (Primera Catalana), el 5 de setembre contra el Reus Deportiu (Primera Catalana) a la pista del conjunt roig-i-negre i el 6 de setembre a la pista del Samà Vilanova (Copa Catalunya).

Per la seva banda, el sènior B, a banda del Torneig de Santa Tecla, jugarà un amistós contra el Safa Claror el 19 de setembre al pavelló del Sagrat Cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *