Primer entrenament de la pretemporada pel nou projecte del TGN Bàsquet

By
Updated: agost 17, 2015

El nou projecte del TGN Bàsquet ha començat a rodar aquesta tarda. Jugadores del sènior A i del sènior B que jugaran a Copa Catalunya i Primera Catalana respectivament, s’han entrenat a les ordres de l’entrenador Albert del Rey. La sessió ha estat eminentment física en un inici i ha estat Aleix Bordas qui s’ha encarregat de la posada a punt de les noies. Aquest és el primer entrenament a un mes vista del primer partit de lliga, que es disputarà el 20 de setembre a la pista del Grup Barna.

Actualment, la plantilla del sènior A del TGN Bàsquet la formen les bases Laura Pascual i Analía Casado, les alers Laia López, Laura Tierno, Núria i Laura Vilamajor i les pivots Ona Fort i Clàudia Vadillo. En els pròxims dies, el cos tècnic del club lila pretén tancar el fitxatge d’una altra pivot que aporti solidesa en el joc interior a l’equip. En la sessió preparatòria també hi van participar les jugadores del sènior B que actualment el formen les bases Sandra Pascual i Anna Garcia, l’escorta Marina Piñol, les alers Marina Vidal, Laura López i Júlia Robledo i les pivots Anna Pocino, Núria Maluenda, Júlia Gómez, Jasmina i Sara Martínez.

El sènior A ja té marcats els partits amistosos de pretemporada. Així, a banda del Torneig de Santa Tecla que organitza el TGN Bàsquet el 12 i 13 de setembre, el primer equip jugarà l’1 de setembre a la pista del Morell (Primera Catalana), el 5 de setembre contra el Reus Deportiu (Primera Catalana) a la pista del conjunt roig-i-negre i el 6 de setembre a la pista del Samà Vilanova (Copa Catalunya).

Per la seva banda, el sènior B, a banda del Torneig de Santa Tecla, jugarà un amistós contra el Safa Claror el 19 de setembre al pavelló del Sagrat Cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.