Representació Lila al 2n Fòrum del Programa de Mentories d’Entrenadores

By
Updated: desembre 14, 2022

El diumenge passat es va celebrar el 2n Fòrum de mentoria d’entrenadores al Pavelló Francesc Barneda de Ripollet. Una jornada festiva plena de coneixement basquetbolístic que va començar a les 10 del matí i va finalitzar a les 18.30h.

En l’acte, hi va haver una forta presència de representats del TGN Bàsquet Club; Paula Ibañez (Entrenadora del Júnior fem. Preferent i jugadora del Sènior A, Naroa Flecha (Entrenadora del Benjamí fem. de 4t i jugadora del Sènior B), Anna Alicia Barreira (Entrenadora del Preinfantil fem. 10B, assistent del Cadet Negre i també jugadora del Sènior B del club i finalment Marta Farrús (Jugadora del Sènior A).

Cal destacar que en el programa formatiu organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet, cada província té assignada una mentora, en aquest cas, a Tarragona és la Iolanada Santiago.

A continuació adjuntem ‘l’escaleta’ del 2n Fòrum:

Comentar que l’entrenadora de romania no va poder assistir, aleshores el Clínic de Rotacions defensives el va impartir la Silvia Font. Finalment, van poder gaudir d’una xerrada de la Paula Sierra; Psicòloga del Club Bàsquet Femení Cerdanyola sobre ”Com gestionar les frustacions”.

A més, les integrants Liles, van poder conèixer a la Maria Planas; l’única dona que ha entrenat la Selecció Espanyola i que acaba d’entrar al Saló de la Fama de la FIBA. La foto no podia faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *