Segon triomf en dos partits de la segona fase pel cadet femení A (72-55)

Updated: gener 21, 2014

L’equip cadet femení A del TGN Bàsquet va guanyar el segon partit consecutiu de la segona fase, aquest cop contra la Salle Tarragona. El conjunt que entrena Laureà Català va haver de remuntar, doncs l’equip visitant va sortir més fort i va aconseguir avantatges de 7 punts de seguida. Només la rotació de banqueta va permetre les locals poder equilibrar el partit (34-35 al descans). A la represa, la Salle va tornar a sortir molt forta, però el TGN Bàsquet va accelerar el ritme i això li va permetre marcar un parcial de 24-6  que deixava el partit mig sentenciat. Amb tot, les visitants no es van donar per vençudes i van intentar capgirar la dinàmica en els primers minuts de l’últim període, sense èxit.