El TGN Bàsquet subvenciona la formació als seus entrenadors

By
Updated: agost 22, 2022

El TGN Bàsquet Club paga els cursos oficials de formació organitzats per la Federació Catalana de Bàsquet a tots els seus entrenadors i entrenadores. 

La Junta Directiva, amb la finalitat de millorar el nivell dels entrenadors del club i créixer en el nombre de titulacions oficials, ha considerat convenient facilitar unes ajudes econòmiques per la formació i també com a reconeixement a la tasca que tots els entrenadors/es de l’entitat porten a terme any rere any.

El club subvencionarà el 100% de tots els cursos oficials de formació organitzats per la Federació Catalana de Bàsquet per assolir el nivell immediatament superior al que es posseeixi.

La condició per obtenir l’ajuda serà, per una banda, haver assolit els coneixements, i per tant, haver aprovat el curs corresponent i, per altra banda, i com a condició indispensable, el compromís de l’entrenador/a de quedar-se almenys dues temporades al TGN Bàsquet.

Actualment, el club compta amb un total de 66 entrenadors a l’entitat. Dels quals 35 fan de primer/a entrenador/a i 31 d’entrenador/a assistent. Pel que fa a les titulacions oficials, el club disposa de 39 llicències:
20 👤 de nivell 0
4 👤 de niell 1
7 👤 de nivell 2
8 👤 de nivell superior

Al TGN Bàsquet Club prioritzem la formació i volem continuar formant els nostres entrenadors/es temporada rere temporada. I tu, vols millorar els teus coneixements com a entrenador/a?

AQUÍ trobaràs tota la informació sobre les llicències d’entrenadors facilitada per la FCBQ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *