Tota una vida en el món de la cistella defensant uns colors

By
Updated: juny 19, 2014

Marina Vidal (12), Núria Gebellí (7), Marina Ronda (11), Anna Garcia (9), Marta Rodríguez (15) i Júlia Massagué (6) són la mostra perfecta per exemplificar què és el TGN Bàsquet. Aquestes noies, juntament amb Sergio López, han arribat aquest curs al segon any de júniors després d’iniciar-se en el món de la cistella al Sagrat Cor.Tota una vida defensant uns colors, tota la vida sota la tutela d’una entitat que forma jugadors i persones. “Sempre les he vist al col·legi i sempre havia tingut ganes d’entrenar-les. Aquest any he pogut fer-ho, ha estat una gran experiència”, diu Jordi Crespo, entrenador del júnior femení A la campanya que acaba de finalitzar. “Inevitablement s’estableixen vincles personals perquè sents que són gent de la casa després d’haver fer la seva carrera al club. Això facilita bastant la feina de l’entrenador perquè elles tenen clar on són i què representa ser al TGN Bàsquet”, assegura Crespo que afirma que les sis jugadores hagin completat tota la seva carrera al club “demostra que les coses, a nivell de formació, s’estan fent bé”.

El fins ara tècnic del Nemser TGN Bàsquet, Juan Carlos Arjona, també va entrenar les jugadores en algun moment de la seva carrera. “Les vaig entrenar en categoria benjamí i és per això que ara vull tornar a aquesta categoria, perquè em va agradar molt. Estic molt content d’haver vist la progressió d’aquestes jugadores i saber que han continuat jugant des de petites”, diu Arjona que assegura que el fet que elles hagin arribat on són diu molt de la seva capacitat d’esforç i del bon ambient que hi ha entre elles.

El club els hi va fer un petit homenatge en finalitzar el 3×3 que posava punt i final a la temporada, amb l’entrega d’unes samarretes commemoratives.

 

IMG-20140619-WA0001

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *