Tret de sortida a la 19a edició del Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet!

By
Updated: març 20, 2024

La 19a edició del Torneig Internacional del TGN Bàsquet que es disputa al Pavelló Mpal. de Cambrils del 23 al 27 de març ja ha començat a rodar, si més no, protocol·làriament. El coordinador i ideòleg del torneig, Iñaki Liarte, conjuntament amb el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, s’han encarregat de fer la presentació oficial a l’Ajuntament de Cambrils, acompanyat per l’alcalde d’aquesta població, Alfredo Clúa i la regidora de turisme, platges i esports, Camí Mendoza.

«S’ha de destacar la trajectòria d’aquest torneig, estem encantats de tenir-vos aquí i poder facilitar-vos la feina per organitzar aquest torneig. Esperem gaudir d’aquesta 19a edició i que en vinguin moltes més en els propers anys», ha dit l’alcalde Alfredo Clúa. La importància pel que fa al sector turístic també ha estat remarcada per la regidora de turisme, platges i esports, «Estem molt contents de portar aquest tipus d’esdeveniments esportius, per visibilitzar el nostre municipi nacional i internacionalment.».

El president del club, Josep Mª Adam ha destacat que ja fa més de 20 anys que el l’entitat Lila assisteix a Cambrils «Hi ha uns llaços molt importants entre l’Ajuntament i el Patronat d’esports de Cambrils i volem que aquesta relació segueixi en aquesta línia». Adam ha remarcat el gran volum de clubs i equips que passaran els propers dies per Cambrils, convertint la ciutat en l’epicentre del bàsquet de formació durant la setmana santa.

A continuació ha sigut el torn d’Iñaki Liarte «Des del club volem agraïr la col·laboració dels més de 40 voluntaris que son entrenadors del club, sense oblidar la gran ajuda dels treballadors dels pavellons, que faran possible el desenvolupament del torneig». Liarte ha fet menció a la gran presència d’equips internacionals en aquesta ocasió «Aquesta serà l’edició més internacional del torneig, ja que comptarem amb la participació d’equips turcs, alemanys, irlandesos i amb jugadors d’arreu del món».

En total seran més de 950 persones entre jugadors (uns 750 aprox) i tècnics allotjats als hotels del Grup Arbó. Una gran presència de familiars que aprofiten per visitar Cambrils i la Costa Daurada. Com sempre, el dilluns 25 de març serà dia de descans al torneig i els equips visitaran Port Aventura.

EQUIPS PARTICIPANTS

REVIU LA RODA DE PREMSA OFICIAL DE PRESENTACIÓ AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *