Triomf coral de color Lila!

Updated: novembre 8, 2022

Bon partit del Júnior femení de 1r any a casa contra un rival que malgrat que encara no havia guanyat venia amb una millora de resultats i calia estar preparades, el Femení Maresme. El tret de sortida va ser fantàstic i la defensa va ser clau per aconseguir un parcial de 13 a 2 al minut 7. La manca d’encert al tir deixava el marcador amb tot per decidir al descans, 31 a 22. Al tercer període va ser el millor del partit, les visitants es van topar amb un equip contundent des del darrere amb una gran defensa i aprofitant les bones opcions d’atac per fer un parcial de 18 a 2 i decidir el partit. Al darrer quart es va mantenir un bon nivell amb l’aportació de tot l’equip amb un rival que no va abaixar els braços, marcador final 61 a 30.

TGN BÀSQUET 06A 61 – FEMENÍ MARESME 30

PARCIALS: 19-7, 12-15, 18-2, 12-6

TGN BÀSQUET 06A: Muiño (8), Lapuente (6), Picó (11), Díez (10), Sanromà (2) -cinc inicial- González (6), Forés (7), Villena (4), Canals, Boix (2) i Ral (4). 6 triples: 2 Muiño, Forés, Díez, Lapuente i Ral.
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 10/22. Faltes: 19. Eliminats: Cap

FEMENÍ MARESME: Colume, Moore (11), Mateu (2), López (3), Duran -cinc inicial- Bonilla, Cornet (9), Domínguez, Alba, Turmo (5) i Serra. 3 Triples: Moore, López i Turmo.
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 5/17. Faltes: 24. Eliminats: Cap.