Un mal primer parcial condemna el cadet femení 1 contra el Vila-seca (81-40)

Updated: octubre 5, 2015

El cadet femení 1 va perdre el partit contra el Vila-seca en els primers deu minuts. El conjunt que entrena Laureà Català va ser sorprès pel seu adversari gràcies a una defensa intensa i bons contraatacs i el marcador ja mostrava un 20-0 en els primers cinc minuts. Les liles van millorar defensivament però van concedir massa rebots (un mal que va perdurar durant tot el matx) i això va donar segones opcions de tir a les locals que, a més, van tornar a sortir molt fortes en el segon quart (16-3 en els primers 5 minuts i 42-5 al minut 15) i el matx ja estava sentenciat al descans (45-12).

Les visitants no van tenir, a més, sort. Van patir dues lesions abans del descans i van haver de jugar amb un marcador clarament desfavorable i amb només 7 jugadores durant 25 minuts. Amb tot, el TGN Bàsquet va treure l’orgull i va deixar el parcial en la segona meitat en 32-30, un fet que demostra la seva capacitat de lluita.