Una aplicació gratuïta per salvar vides en cas d’infart

By
Updated: desembre 11, 2013

El TGN Bàsquet ha tancat un acord amb l’empresa Gouptome perquè tots els membres del club (entrenadors, jugadors, pares, treballadors…) es puguin descarregar de forma gratuïta els dies 12 i 13 de desembre una aplicació de mòbil (smartphone), GOUPTO.ME que ajuda a salvar vides en cas de parada cardiorespiratoria.

L’aplicació, vàlida per sistemes Android i IOS, permet a les persones registrar-se en el sistema de l’App i, en cas de patir un infart, fer una trucada d’alarma. Els usuaris registrats (fins un màxim de cinc) que estiguin en un radi de 300 metres de la víctima rebran el senyal d’alarma i decidiran si van en el seu socors o no. L’aplicació disposa d’un mapa amb la localització dels aparells desfibril·ladors mòbils disponibles. L’App no substitueix en cap cas la trucada al telèfon 112.

L’aplicació té un cost d’1,75 euros per descàrrega però serà gratuïta pels integrants del TGN Bàsquet el 12 i 13 de desembre. Només cal anar a Google Play (en cas d’smartphone Android) o l’App Store (IOS) i descarregar-la i fer-vos seguidors del Facebook a https://www.facebook.com/GOUPTO.ME o seguidors del twitter https://twitter.com/GOUPTOME.

Podeu trobar més informació a www.goupto.me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *