Victòria Lila després del Nadal!

Updated: gener 17, 2023

L’Infantil masculí 09A va guanyar el primer partit de lliga després de la parada nadalenca contra un bon rival com va ser el SESE per un ajustat 74 a 68.

Al primer quart els liles van començar amb molta força tant en atac com en defensa. Gràcies a la pressió i a la bona circulació de la pilota van anotar amb facilitat. Al segon quart es va igualar el partit gràcies a la bona defensa visitant i les constants pèrdues de pilotes dels locals (els tarragonins van perdre moltes pilotes durant tot el matx).

La segona part va ser molt igualada amb continus canvis de guanyador al marcador. A l’últim quart es va veure la millor versió dels tarragonins, aconseguint una màxima diferència al marcador de 13 punts, però va tocar lluitar fins al final degut a les contínues pèrdues de pilota.

Bon partit contra un molt bon rival, físicament ben treballat, i que de bon segur servirà als 2
equips per continuar millorant en aquesta etapa de formació. Aquest dissabte jugaran contra el CE Diagonal Mar a les 16.00 hores.

JORNADA 13
TGN BÀSQUET 09A 74 – CLUB NATACIÓ TERRASSA 68
Parcials: 22-11, 5-19, 25-22, 22-16

TGN BÀSQUET 09A: De Leon (0), Arjona A (23), Arroyo G (4), Lliveria M (13) Aragonès A (9) —
Cinc inicial –Fontanilles B (11), Santana M (0), Pulido E (lesionat), Zanardi A (10), Alfonso M (0), Barroso F
(4), Piñol D (0) LES XIFRES DEL PARTIT: 2/10 Tirs Lliures | Triples 4: Fontanilles (1), Arjona (2), Aragonès (1) | 17 faltes.

SESE: Sanchez I (6), Puey M (13), Zafra X (0), Clapès O (7), Segura U (2) — Cinc inicial – Plaza LL (2), garcia A (13), Sallent H (0), Thomas T (20), Bota A (1), Clapès A (2), Lloret J (2) LES XIFRES DEL PARTIT: 6/14 Tirs Lliures | Triples 6: Garcia (3), Thomas (1), Clapès O (1) | 13 faltes.