«Vincular-nos al TGN Bàsquet ens aporta publicitat i clients»: Autoescola Nico, més de dos anys donant suport al club

By
Updated: gener 21, 2021

L’estiu del 2018, Autoescola Nico va convertir-se en un dels col·laboradors del projecte del TGN Bàsquet. Des d’aleshores, el suport d’aquesta escola de conducció situada al carrer Pere Martell 25, ha ajudat el club lila a seguir formant joves basquetbolistes, fins a arribar a una xifra d’uns 500 cada any. Ara, tot i la situació d’enorme complexitat que viu la societat actual per culpa de la Covid-19, Autoescola Nico ha renovat la confiança en el TGN Bàsquet, un suport que ha estat molt benvingut des de l’entitat lila. «Precisament perquè són moments difícils, cal donar suport a un club com el TGN Bàsquet. Entre  tots podrem aconseguir sortir d’aquesta situació», diu Carolina López, directora de l’Autoescola Nico.

López assegura que el fet d’associar el seu negoci amb el TGN Bàsquet és profitós per les dues parts: «El fet d’estar vinculats al TGN Bàsquet ens aporta publicitat i clients. Les franges d’edat dels esportistes s’adiuen amb el nostre sector i això ens beneficia». La directora de Nico afirma que el tarannà dels joves esportistes fa que tinguin més bons resultats a l’hora d’aprendre a conduir perquè veuen el seu professor de l’autoescola al cotxe com el seu entrenador a la pista: «Es nota molt quan ens arriba un esportista com un jugador o jugadora del TGN Bàsquet. Tenen interioritzada la disciplina, el respecte a l’entrenador que, en el nostre cas, és el professor, i això fa que tot sigui més fàcil per a les dues parts».

L’autoescola Nico té una oferta especial per als jugadors i jugadores del TGN Bàsquet que es vulguin treure el carnet de conduir. Així, ofereix la matrícula, les classes teòriques, la tramitació de l’expedient, el primer examen teòric, el material didàctic, 8 classes pràctiques (més dues de regal) i l’examen pràctic per només 400 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *