Willy Tisaire (Doctor Azúa): “Cambrils és el millor torneig al que he anat en la meva vida”

By
Updated: febrer 26, 2014

Guillermo “Willy” Tisaire no se’n recorda quan va ser la primera vegada que va anar al Torneig de Cambrils. Només sap que fa molt de temps, que és una data imprescindible en el calendari, i no només per a ell, sinó per a tots els equips de l’escola Doctor Azúa de Saragossa.  Tisaire (48) anys, en fa 20 que n’és el director esportiu en un col·legi on va posar els peus quan era un adolescent. “Anar al Torneig de Cambrils és, per nosaltres, una tradició. No podria dir com vaig conèixer aquest campionat perquè no me’n recordo. Tinc la sensació que hi he anat sempre “, assegura. L’any passat va ser l’excepció per l’escola Doctor Azúa i per tots els col·legis aragonesos que solen participar en el Torneig de Cambrils. Un canvi en les dates acadèmiques va impedir l’arribada de les expedicions de Saragossa. “Va ser un drama. Tothom espera el moment d’anar al Torneig i quan vam anunciar que no hi podíem anar, va ser un cop dur per tots els nois i noies”, explica.

La repercussió del Torneig de Cambrils és tan gran a l’escola aragonesa que els pares amenacen els fills en no deixar-los assistir si no tenen bones notes. “Jo sempre dic que, gràcies al Torneig de Cambrils, el nivell acadèmic al Doctor Azúa ha augmentat molt [riu]. Els pares diuen als seus fills que, si no tenen bones notes, no podran anar i ells s’hi esforcen, ningú es vol perdre la cita”, afirma. Per Tisaire, el torneig que des de fa deu anys organitza el TGN Bàsquet, és tot un referent i gairebé impossible de superar en relació qualitat-preu. “És, sense cap mena de dubte, el millor torneig al que he anat en la meva vida. L’organització és perfecta, amb un tracte excel·lent i molt familiar, l’hotel és boníssim i, a més, tens la possibilitat d’anar a Port Aventura. La combinació és molt bona i la relació qualitat-preu insuperable. Estem enamorats d’aquest torneig”, afirma a l’hora que assegura que si el campionat fos obert per més categories, no dubtaria a portar encara més equips: “La llàstima és que no puguin participar equips benjamins, perquè sinó també els portaria”.

El Torneig de Cambrils celebra enguany l’onzena edició i es disputarà del 12 al 16 d’abril (l’arribada dels equips és l’11 d’abril).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *