El TGN Bàsquet fa donació d’un parell de cistelles a l’Ajuntament de Cambrils

By
Updated: gener 12, 2021

El TGN Bàsquet ha fet donació d’un parell de cistelles a Cambrils Esport, el departament de l’Ajuntament d’aquesta ciutat costanera que s’encarrega de la gestió de l’activitat física i l’esport del municipi, dins de la bona relació entre el club lila i el consistori cambrilenc. El TGN Bàsquet, juntament amb l’AMPA de l’escola Vedruna Sagrat Cor, va fer una remodelació completa de la pista exterior vermella (al costat del pavelló) fa poc més d’un any i dins de les millores en aquesta instal·lació estaven incloses un parell de cistelles noves. Les que s’havien utilitzat fins aleshores van quedar en desús i, després de converses amb el Patronat d’Esports de Cambrils, el club va decidir fer-ne una donació, que s’uneix a algunes cistelles de minibàsquet que l’entitat lila va donar en el seu moment i que s’utilitzen en el torneig de Setmana Santa, per exemple.

«Quan vam fer la remodelació de la pista vermella vam tenir clar que havíem de donar una segona vida útil a les cistelles i de seguida vam pensar en Cambrils, per l’afinitat que hi tenim. De fet, aquest parell de cistelles ja es van utilitzar  en una edició, quan vam muntar una pista davant de l’Ajuntament [any 2015]», diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet i responsable del Torneig de Cambrils del club lila. «Ja hi ha un parell de jocs de cistelles que vam donar fa uns anys. La relació amb el Patronat de Cambrils és molt bona i la cooperació entre les dues parts és constant», assegura.

La setmana passada, un grup de membres de la brigada de l’Ajuntament de Cambrils van venir a buscar les cistelles per endur-se-les, en una operació que va necessitar poc menys de dues hores.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *