Judit Garcia renova amb el TGN!

By
Updated: agost 11, 2023

La Judit Garcia seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 23/24 del Sènior de Super Copa. D’aquesta manera, el nou tècnic Israel Esteve s’assegura la continuïtat d’una de les jugadores més joves del vestidor i amb una gran projecció.

El curs vinent serà la quarta temporada de la Judit al Sènior del TGN Bàsquet, ja que sent Júnior de segon any ja es va incorporar en dinàmica del primer equip. La número 5 explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: ”Valoro molt la confiança que, un any més, aquest Club, que competeix a la màxima categoria, ha dipositat en mi. A més, considero que es tracta d’un nou projecte (nous tècnics, noves jugadores, nova categoria) i com a tal, penso que serà molt engrescador i competitiu.

I afegeix: ”Respecte a les meves sensacions personals, he de dir que són un factor molt significatiu en la meva continuïtat. Estic envoltada de grans persones dins i fora de la pista, que, atesos els meus 20 anys, m’ajuden a créixer en tots els aspectes dia rere dia.

”Espero que pugui donar tot el que s’espera de mi i consolidar-me com una jugadora decisiva. Al mateix temps, vull enfortir-me físicament que és una de les meves assignatures pendents per aquesta nova temporada”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *