La concentració, clau en la victòria del preinfantil masculí contra l’AAEET

By
Updated: octubre 5, 2013

Tot i que els primers punts del partit van ser del Valls, aquest cop els nois del Sagrat Cor van sortir amb les idees més clares, i ràpidament van agafar la iniciativa del partit i del marcador. Amb un plantejament defensiu agressiu, intentaven recuperar la pilota, per poder sortir ràpid al atac. Tot i això les imprecisions en atac, acumulaven molts errors en els tir. En la represa amb el partit controlat, donaren un plus més en la defensa en el qual els primers 5 minuts acabaren d’asfixiar el rival, robant la pilota en camp d’atac per deixar el partit sentenciat. I poder jugar amb tranquil·litat els últims minuts del partit.

 

 

SAGRAT COR – 59

AAEET – 20

 

SAGRAT COR – TGN BÀSQUET: Fontanet (8), Sarroca (2), Mendoza (11), Tabuyo (14), Rodriguez (3) -cinc inicial- Afan (8), Ruiz (6), Cancer (2), Berasategui(-), Corsellas (2) i Llop (3).  3/23 tirs lliures. 23 Faltes.

AAEET: Penco (-), Rius (-), Bofarull (10), Lorenzo (-), Rodon (7) -cinc inicial- Lopez (2), Montane (-), Auge (-), i Asensio (1).  2/23 tirs lliures. 16 Faltes. Eliminats: Bofarull i Asensio

Parcials: 12-4, 12-3 (24-7), 17-6 i 18-7.

Àrbitres: R. Ciurana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *