La superioritat física del Puigcerver venç el preinfantil masculí

By
Updated: setembre 29, 2013

Derrota contra un rival que era superior físicament. Els primers minuts van ser d’un bàsquet poc lluït per les dues bandes, on els errors s’anaven succeïnt contínuament i es va mantenir una certa igualtat en el marcador. Però en els últims 5 minuts abans del descans, el SACO (Sagrat Cor)va desaparèixer del partit, i el Puigcerver va  agafar una primera renda important. A la represa no va canviar el panorama i, a més,  el SACO no va saber tancar el rebot concedint segones i terceres opcions per anotar al rival. En el darrer període el SACO va augmentar la intensitat del joc i això va evitar que el rival aconseguís una victòria més clara.

 

PUIGCERVER-SALLE – 59

TGN BÀSQUET – 34

 

PUIGCERVER-SALLE: Bisus (12), Diaz (9), Casalla (5), Angles (-), Marin (12) -cinc inicial- Basora (-), Diao (5), Llaurador (8), Hijos (-) i Charlez (8).  3/15 tirs lliures. 18 Faltes.

SAGRAT COR – TGN BÀSQUET: Ruiz (-), Sarroca (7), Girón (13), Tabuyo (5), Berásategui (-) -cinc inicial- Mejias (-), Fontanet (-), Cancer (-), Mendoza (7), Corsellas (-) i Llop (2).  4/19 tirs lliures. 10 Faltes.

Parcials: 8-6, 10-5 (23-14), 20-7 i 16-13.

Àrbitres: S. Caballe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *