Aldana Gayoso fitxa pel TGN Bàsquet

By
Updated: gener 4, 2023

Aldana Gayoso (10/05/2000 | 1,70m d’alçada) fitxa pel primer equip del TGN Bàsquet. La jugadora uruguaia es converteix en la tercera incorporació oficial de la temporada 2022/2023, després del fixatge de Sheila Maeztu i Paula Ibañez. Gayoso és un perfil de jugadora exterior amb bon percentatge de 3. El seu dorsal serà el 10.

La trajectròria esportiva de l’Aldana Gayoso es barreja entre Uruguai i Catalunya. Del 2013 al 2016 va competir al Defensor Sporting (Uruguai). La temporada següent va estar al Capitol (Uruguai) i al 2020 va fer el salt a Catalunya competint per l’UE Mataró. El 2021 va ser l’any del retorn als seus inicis; al Defensor Sporting i finalment la darrera temporada (2021-22) va competir a l’Igualada.

Aquest estiu, el TGN Bàsquet es va posar en contacte amb l’Aldana per fitxar-la, però a causa d’uns problemes burocràtics, la firma de la jugadora s’ha fet esperar… Iñaki Liarte – Fundador del club i actual vicepresident – valora la nova incorporació “Era una necessitat per a nosaltres ja que estem ben segurs que ajudarà molt a l’equip”.

La nova incorporació Lila ha explicat als mitjans del club que li hagués agradat començar la temporada des de l’inici, però que ara és moment d’entrenar i centrar-se en els mesos que queden de competició.

Sobre què pot aportar a l’equip: ”Penso que puc aportar bons percentatges en el tir exterior.

La jugadora uruguaia ho té clar: ”La insistència de l’entrenador perquè vingués ha estat clau pel meu fixatge.

El tècnic Marc Rovirosa ens explica què aportarà la nova incorporació a l’equip: ”És una jugadora amb experiència a la categoria – ja que l’any passat va estar a Igualada – i el que esperem d’ella és anotació. És un perfil de jugadora exterior, amb molt bona mà de 3 i una molt bona generadora de joc ofensiu. ”. I afegeix: ”espero que ens doni treball, exigència, professionalitat i que ens permeti fer aquest salt de qualitat a tot l’equip”.

Rovirosa agraeix públicament la gestió en el procés del fixatge del president Josep Mª Adam, l’Iñaki Liarte i de tota la Junta Directiva que ha fet possible l’arribada de l’Aldana Gayoso a l’equip. ”Era un objectiu que principalment tenia marcat quan vaig arribar al club i poder disposar d’ella penso que ens pot donar un extra molt positiu”. – conclou el Marc.

Finalment, l’entrenador Lila destaca que: ”l’Aldana arriba amb un procés actiu d’entrenaments – ja que ha seguit competint a l’Uruguai. Tot això, doncs, permetrà que entri ràpidament en dinàmica i tenir-la disponible el dissabte 14 contra el Draft Gramanet (18.00h al Pavelló La Bastida).”

#BenvingudaAldana

2 Comantaris

  1. Pingback: Derrota ajustada contra el Draft! (61-59) -

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *