El Júnior Femení Preferent afronta una dura derrota a casa contra el Joventut de Badalona (37-69)

Updated: octubre 7, 2021

El Júnior femení preferent va ser derrotat pel Joventut de Badalona que es va mostrar superior durant quasi tot el matx. Les noies del TGN van tenir un bon inici, mantenint un ritme de joc alt a l’altura del rival. Van arribar a posar-se per davant (9-8) al minut 5. Però a partir d’aquí el partit es va posar difícil. La defensa de les visitants va impedir a les liles acabar en cistella els seus atacs i poc a poc la diferència de punts es va fer evident al marcador, arribant al descans 17-32. Al tercer període les verd i negres van anotar cinc triples en cinc minuts que van suposar la sentència final de les liles. Durant l’últim quart les tarragonines va seguir amb una dinàmica negativa, ja que les rivals no van abaixar la intensitat en cap moment.